Instagram @tennysdotter

Recap från helgen

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Helgen gick så snabbt! I fredags jobbade jag hemifrån hela dagen och gjorde tråkiga saker som städning, tvätt osv. Kvällen blev desto mer händelserik med drinkar på 3rd base med ägaren. Smet över till Avenue för att klubba lite men det slutade med bråk. Bordet bredvid oss skapade konflikt, jag blev knuffad till golvet och har sedan dess haft problem med ryggen. Som tur är börjar det kännas lite bättre. Efter bråked retts ut gick vi tillbaka till 3rd base och hängde till det var dags att åka hem. Var verkligen ingen toppenkväll så var skönt att komma hem utan efterfest. Lördagen var lugn, spenderade mesta tiden i soffan framför film, mötte upp S kusin för lunch/frukost. Var min första gång på en Bird scooter, väldigt kul att åka en sådan. Jag gick en vända till gymmet för en löptur på bandet och lite vikter. Gjorde mig i ordning för att äta middag sedan hem igen. Så skönt att inte gå ut, trots att alla S vänner var på Hyde stannade vi hemma.


Söndagen var meningen att vi skulle bocka av alla julärenden men det hände inte. S hade huvudvärk och har åkt på en förkylning. Vi gick till en julfest hos några av hans vänner och hade supertrevligt. Svensk inspirerad julmat, pepparkakshus bygge (som var helt söndrigt), lite julklapps spel och sedan hemåt efter det. Kollade klart på Joker och åt In N Out. Första gången jag åt mat därifrån. Stället är väldigt hypat men jag blev så besviken (åt inte burgare för det finns inga vegetariska alternativ). Mina pommes var helt mjuka och ingen höjdare alls!

Idag mötte jag upp Sara för lite julshopping och häng. Har inte träffat henne sedan julfesten på Petit Ermitage så det var kul att få lite tid med henne. Nu sitter jag på Rise N Grind och väntar in en ny klient för ett möte angående sociala medier marknadsföring och plåtning för ett klädmärke. Hoppas det går bra och att han signar med mig! Direkt efter har jag ytterligare ett möte med en ny klient som behöver hjälp med sociala medier.

Kan inte fatta att det är julafton imorgon. Jag är hundvakt från tisdag till torsdag, kändes ok att göra det eftersom jag ändå inte kan fira med min familj.

Gillar

Kommentarer