Instagram @tennysdotter

Recap från mina dagar

Måndag igen. Dagarna går så sjukt snabbt. Vad har hänt sedan sist? I onsdags var jag på lägenhetsvisning, en superfin studio i Hollywood. Har skickat in ansökan för den nu så hoppas jag får den. Därefter strosade jag lite i området innan jag bokade en bil hemåt. Tog det lugnt på kvällen.

På torsdagen käkade jag lunch med min vän Patrick, skickade lite emails etc. Inte så speciellt händelserik dag, tränade lite på gymmet också, stannade jag inne, vi käkade choklad och hade en väldigt fnittrig kväll.

På fredagen mötte jag upp Patrick och två av hans vänner som var på besök. Käkade en helt magisk middag på Madeo, en av LAs bästa italienska restauranger. Hade "vinprovning" med tre sjukt fina flaskor, mat i mängder. Favoriten var den vita tryffelpastan. Helt magisk. Därefter drog vi till Spago för ytterligare två flaskor vin. Träffade Frank Stallone och snackade lite skit innan han skulle äta middag.

Under lördagen tog jag en riktigt lång promenad med min kamera, mötte upp ett gäng vänner för brunch på Toca Madera vid 15-tiden, stannade inte så länge för jag hade en plåtning senare. Gick och la mig tidigt.

Gårdagen var lugn till en början, hängde vid poolen, skickade mail osv för att få igång jobb här. På kvällen var vi ett tjejgäng som gick ut. Var på alla möjliga ställen, 40 Love, E.P & L.P, Belmont, Delilah, Laurel Hardware och Nightingale. Hade så kul. Trillade in vid 5.30 i morse. Har varit en ganska kämpig dag kan jag säga.. men lyckades ta mig till andra lägenhetskomplexet och betala en holdning fee för lyan jag vill ha. Håll tummarna! Sedan lite häng vid poolen, käkade poke bowl, och nu sitter jag här. Ganska trött. Kommer nog sova gott ikväll.

Gillar

Kommentarer