Instagram @tennysdotter

Senaste dagarna

Blog, Lifestyle, General, Everyday, Food, music

Då var det lördag igen. Dagarna går så snabbt. Har börjat komma i ordning lite mer nu i lägenheten men fullt med lådor från tidigare flytt och en del saker som inte är mitt och jag vill bli av med. Får förhoppningsvis min sista väska och tavlor nu i helgen av Machi som varit snäll nog och haft det hos sig i ett par månader.

Så vad har hänt de senaste dagarna? Sista halloweenfesten var i torsdags på Tao. Helt omöjligt att komma in om man inte redan köpt biljett eller kände rätt folk. Jag och Julieth kom in tack vare en kontakt. Väl inne var det fullt med folk, mötte upp några vänner vid bordet i mitten bakom DJn. S kusin och flickvän var där med ett gäng av hans vänner. Hade en bra kväll men skippade efterfest och drog hem vid 2-tiden. Vid 4.30 kom S in efter att ha efterfestat och käkat. Sov ganska länge innan vi blev upphämtade av hans kusin, tjej och vän för brunch på Ivory (Mondrian hotell). Tryckte i oss så mycket käk, tonfisk tartar, pasta, Cesar sallad och mängder av ostron. Jo, nu äntligen har jag lärt mig äta det. Sist vi var på brunch i veckan började träningen med ostron, ganska kämpigt i början men nu helt ok med champagne.

När vi ätit färdigt tog S kusin, flickvän och deras vän in på hotellet medans jag och S drog hem till mig för en nap. Tanken var att vi skulle mötas upp för middag senare men dom var helt väck och vi bokade Benihana själva. Packade min ryggsäck ifall vi skulle gå ut och parta men även för att stanna natten. Åt alldeles för mycket mat (är en 5 course dinner) där de lagar maten framför en vid bordet. Sjukt mätta med mat med oss hem hamnade vi framför tvn och somnade vid 1-tiden. Med alarm ställt på 7.00, snooze.. (hatar att snooza men S är expert på det) kom vi upp vid 8.30. Medans jag var kvar i sängen och gick igenom email gjorde han sig redo för jobb. Delade en frukost på Aroma innan jag blev lämnad hemma. Portionerna här är fortfarande stora, förstår inte hur man kan få i sig så mycket mat. Känns som allt borde delas.

Nu sitter jag på mitt nya stammis hak, Rise n Grind runt hörnet, pga brist på WiFi än. Ska bli installerat på torsdag.. försöker få jobb gjort och allt annat som måste göras med nytt boende.

Gillar

Kommentarer