Instagram @tennysdotter

Senaste dagarna

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Helgen sprang förbi, jobbade ett par timmar på lördagen, tanken var att vi skulle ta en cykeltur men det blev aldrig av. Vi försvann på olika håll med jobb. Söndagen var en dag utan jobb för mig men S var i väg på sitt håll och jobbade. Jag gjorde två omgångar tvätt och han hade bokat hjälp för att få TVn monterad på väggen i min lya. Blev så bra! Har äntligen börjat känna in hur jag vill ha det här och det börjar ta form. Väntar på lite nya möbler nu som borde komma denna veckan. Är så exalterad!

Efter det tog vi en löprunda i solnedgången, skönt att komma ut en sväng!

Har varit så fullt upp de senaste dagarna, är uppe vid 6.30 varje dag, gör någon slags träning varje dag (utom idag), fixar frulle och beger mig iväg på jobb. Är sedan inte hemma för än vid 19.30 på kvällen och det är dags att laga middag. Igår gjorde jag S favorit lax med zucchini i ugn. Hann kolla ett halvt avsnitt av en ny serie, Snowfall, innan det var dags att sova.

Har hela denna veckan full med jobb. Började inreda min klients gästsovrum igår, nytt sängset och lite små saker, köpte en ny TV och det börjar ta form. Vi har en leverans med möbler som verkar vara leveransklar på lördag. Har massor att montera ihop så lär ta lite tid innan allt är i ordning. Varvar dagarna med inrednings-fix, sociala medier och webbsida uppgifter.

Vaknade upp idag med värsta magsmärtan, tagit två alvedon och ingen skillnad. Sitter nu i soffan med min vetekudde som jag värmt och det gör det lite mer hanterbart. S ska till apoteket om 1h när de öppnar och hämta ut lite medicin till oss båda. Är så märkligt nu med viruset, butikerna har nya öppettider och det är kö för att gå in i matbutikerna.


Gillar

Kommentarer