Instagram @tennysdotter

Senaste dagarna i LA

Blog, Lifestyle, General, Everyday

I förrgår tvättade jag allt i tvättpåsen, torktumlade och vek in allt i garderoben. Lite mer tvätt än vanligt nu när det är karantän och S är här mycket och har tagit med en del kläder hit. Alla håller sig mer eller mindre inomhus, bara nödvändiga ärenden får göras till matbutiker, apotek och sjukhus besök. Vi körde till Joshua Tree i lördags för att hika, väl framme får vi höra att parken evakueras och ska stängas på grund av Covid 19. Lite surt, vi satt kvar i bilen och körde runt lite. Blev ingen hike för oss med fick iaf se lite av området och parken. Så coolt med alla stenar! Hade ungefär två timmars körning tillbaka till LA efter det. Söndagen spenderade jag hemma och fixade i lägenheten, lite städning och annat smått.

I måndags hade jag ett par timmars jobb, samma idag. Träffade Saras nya hundvalp som nog är något av det sötaste jag sett, en liten hoppande panda hund- pompom. Fick hjälp att ta ut ett matbord som var helt nytt och monterade upp i min lägenhet. Ett runt litet bord i vitt med metallfot. Ska nu bara ha ett par stolar till det också.

Igår jobbade jag hemma hos en klient hela dagen, köpte plantor och gör lite inrednings design utöver sociala medier. Sara kom förbi med sin lilla pup och hundarna fick umgås lite. Placerade ut en helt fantastisk palm aktig växt och en i mellan storlek. Blev så bra. Idag har jag mer jobb för samma klient, ska köpa lite nya plantor för kök och bord, plus beställa lite nya möbler för att göra hans lägenhet mer personlig och få lite "hem-känsla". Älskar att få kombinera mina intressen och kunskaper med jobb i olika områden!

Gillar

Kommentarer