Senaste dagarna i LA

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Tillbaka här igen. Har varit och kikat på nya lägenheter idag uppe i Hollywood. Men är så knepigt, vill inte skriva kontrakt på ett helt år. Efter det strosade jag lite i jakt efter halloween kostym, vet inte vad jag ska vara i år eller hur många outfits som behövs. Alltid minst 2-3 stycken. Har lite tid kvar innan det är dags. Ikväll är det middag som gäller på Republique. Har inte varit där än men är tydligen inne i en gammal kyrka, så ballt..

I måndags hade jag en plåtning för Darren Prince (en grym sports agent) som släppt en bok, därefter tog jag en bil till Paramount för att möta upp Sara och Alex tillsammans med Steve och Stu. Steve äger en del av stället och hans bror Stu är producent. Vi drack vin och hoppade på en av golfbilarna och körde runt på området, gick in på de olika scenerna, smög vid inspelningarna. Därefter käk på Lucys tvärs över gatan med en kanna margarita och tequila shots. Hade lika kul denna gången som i våras. Bröderna är så sköna och generösa! Vi kom hem med varsin superfin bomberjacka med Paramount logga och en söt liten anteckningsbok.

I tisdags levereade jag bilderna från måndagens plåtning, åt hejdå lunch med en vän och familj där mamman åker tillbaka Australien. Var sedan på födelsedags middag på Beauty and Essex med ett stort gäng, avslutades på Avenue innan vi drog på efterfest i Hollywood hills.

Om ni inte redan följer mig på instagram @tennysdotter så gör det, lägger ut så mycket mer av mitt liv där varje dag!

Gillar