Sista helgen i Sverige!

Blog, Lifestyle, Everyday, Food

Då var min sista helg här förbi. Lite vemodigt trots allt. Har mina sista hejdå nu i veckan med sista plåtningen. Ska försöka få ordning här hemma idag och imorgon så jag kan ta det lite lugnt sista dagarna.

Min helg var bra som vanligt. Hjälpte till lite med huset, sedan packade jag lite innan jag körde in till stan för att hinna till systemet och göra naglarna. Sedan bort till Emma och chilla lite innan vi gjorde oss redo för vår sista utekväll tillsammans. Tog som vanligt en tur till Borgmästargården, ett glas bubbel för mig. Hade en trevlig start och gick sedan till Bånken för att dansa loss. Sjukligt mycket folk och det blev både stopp och bråk i trappan. Hade en trevlig kväll fram till det var dags att gå hem och onödiga saker hände. Är alldeles för gammal för att folk ska bråka och sura över petitesser och hitta på osanningar. Alltid lika intressant när folk visar sina riktiga sidor..

Chillade hela dagen hemma hos Emma, beställde hem käk från en vietnamesisk restaurang. Smarrigt. Min soppa kom i en spann, så kul! Körde inte hem förrän vid 16-tiden.


Gillar