Instagram @tennysdotter

Sista minuten bokning

Blog, Food, Everyday, Lifestyle, Beauty

Äntligen, nu i förmiddags bokade vi äntligen vårt flyg till Miami för bröllopet som är på lördag. Så sista minuten! Tur att man kan boka via mobilen, gjorde det på väg till frukosten på The Waffle och kan lugna ner mig lite nu. Eftersom allt var så sent bokat har jag inte hunnit fixa klänning men har världen bästa vän som låter mig kika i hennes garderob ikväll. Hon har dessutom den bästa garderoben för alla tillfällen!


Har ett telefonmöte idag vid 13-tiden, vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig av det. Ska ta en dusch innan dess och göra mig i ordning. Efter det är det bara att sätta igång att kontakta kliniker igen och andra företag för Sociala Media Management och erbjuda mina tjänster. Tycker det är så kul att kunna arbeta online med företag över hela världen, just nu är mitt fokus på Los Angeles och Sverige, sedan får vi se vart som blir nästa steg.


Har förresten ett nytt samarbete med ett företag som erbjuder ansiktsprodukter, just nu har jag en rabattkod för 25% om nu uppger MATHILDA vid köp på deras hemsida, www.zaq.com

Gillar

Kommentarer