Instagram @tennysdotter

Skridskors premiär!

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Igår jobbade jag vid datorn hela dagen, tog en 45 min PW på eftermiddagen för att röra på mig lite. Ryggen blir så stel av att sitta ner hela dagen. Framåt kvällen kom S hit och planen var att äta lite bara men slutade med att vi åkte till downtown med hans kusin och flickvän för att äta och åka skridskor. Vi åt först precis vid rinken och tog ett glas vin. Wow alltså, har inte åkt på kanske fem år men jag hade så kul. Grabbarna kom in i det snabbt och tävlade såklart. Det var Fs första gång så hon hade lite mer problem än oss andra men hajade efter ett tag. Jag var så ringrostig men ett par gånger till och jag kan glida runt fint igen med lite fart.

Därefter gick vi inom Starbucks för att köpa varm choklad, jag tog en chailatte. Så mysig och rolig kväll. Var hemma mitt i natten och hoppade direkt i säng. Hade så sjukt ont i magen igår, något nytt dumt jag ätit. Måste verkligen skärpa till mig med vad jag äter!

Upp vid 7.30 i morse för att dra igång med jobb. Sitter nu med kaffe, frukost och Musikhjälpen i bakgrunden. Ja, varje år lyssnar jag på Musikhjälpen oavsett vilket land jag befinner mig i. Ger mig en känsla av att det snart är jul!

Ska jobba hela dagen, har ett möte i eftermiddag om en plåtning sedan tidigt ikväll när S är klar ska han hjälpa mig att hämta tre byråer till lyan. Är fortfarande kaos här. Tycker det är så svårt med möbler och tvekar hela tiden på vad jag vill ha. Vill inte köpa något bara för att ha utan verkligen köpa något jag kommer vilja behålla. Känns så slösigt och dåligt för miljön annars.

Vad har ni för helgplaner? Här är det fullspäckat som vanligt, berättar mer imorgon om vad vi ska göra men kul blir det!

Gillar

Kommentarer