Instagram @tennysdotter

Instagram tennysdotterInstagram tennysdotterInstagram tennysdotterInstagram tennysdotterInstagram tennysdotter

Söndag, måndag och tisdag.

Blog, General, Food, Lifestyle, Health

I söndags började vi morgonen ganska sent, åt brunch på sunset plaza, Eggs Benedict, kaffe och en mimosa. Därefter skyndade hem för att byta om och få lite saker gjort på datorn. S till kontoret som vanligt. Har känt mig energilös och ont och har nu fått antibiotika så jag borde bli bättre snart. Kollade en film på kvällen och sedan gick jag och la mig. Igår var jag mestadels chaufför åt Patrick, var lite överallt och gjorde ärenden. Hämtade upp hans dotter och åkte till The Grove för lunch innan mitt möte. Var hemma vid 16-tiden och gick igenom mina emails. S kom vid 18-tiden och vi gjorde oss i ordning för ett gympass. Gick in och körde på men kände ganska snabbt att jag fick mer och mer ont, tog mig igenom mitt pass innan jag googlade om man kan träna med antibiotika och med det jag har ska man inte göra det. Inte konstigt att jag fick sådan smärta direkt! Jag duschade och S tränade färdigt innan vi promenerade till Tocaya för att äta och promenerade sedan hem igen. Klockan var redan 21.45 då jag var ganska redo att sova.


Idag är det tvätt och städning som måste göras, väntar svar från en klient om en plåtning som är nästa vecka, men med produkter som måste plåtas i studio miljö innan den plåtningen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Senaste dagarna i Los Angeles

Blog, Lifestyle, General, Everyday, work

Jaha, då har det gått två dagar sedan jag skrev här. Fick internet igår och idag hade de underhållning så fick ta mig tillbaka till caféet igen. Har skrivit pitcher och gjort research hela dagen, mailat folk och fått en hel del gjort. Ikväll är jag bjuden till en pre-launch release party för en kosmetika företag med min vän Thomas och hans klienter. Ska bli så kul!

Igår hade jag två möten, ett telefonmöte som ledde till det andra mötet under eftermiddagen för lite nytt jobb, ett telefonmöte i samma möte med ytterligare en person som kommer vara involverad i projektet. Så spännande. Mötet varade i tre timmar och vi fick en hel del gjort för ett första möte. Direkt efter blev jag upphämtad av Sara för happy hour på Obica i Century City mall med Alex. Åt charkbricka med ost, foccaia och mojitos på det innan jag och S körde vidare till Bel Air för att supporta Frank Stallone. Han hade uppträde på jazzklubben Vibrato, en välkänt jazzställe i stan. Positivt överraskad över hur duktig han är. Var hemma runt 21.30, wrappade upp från dagens jobb innan jag hoppade i säng.


Gillar

Kommentarer