Spontanhäng med Tiesto!

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Det där med att vara spontan- det var vi igår. Skippade Beverly Hills och drog på klubb för att se Tiesto spela på Academy. Drog först till S kompis hus som äger klubben, mötte upp mina tjejkompisar där. Tog en drink innan vi hoppade in i bilarna och drog till klubben. Var proppat med folk när vi kom dit, helt slutsålt! Vi gick till vårt bord, så himla skönt när man är där och inte är så många utan runt 10 pers, gott om plats. Om man går med promoters så brukar det vara packat så man knappt kan dansa eller röra sig.

Efter ett tag tröttnade vi på att vara vid bordet så ett par av oss gick backstage till Tiesto och hängde. Han spelade väldigt bra och publiken var helt galen. Var ett tag sedan jag var ute i LA och festade så hade en så sjukt bra kväll. När vi kände oss nöjda på klubben tog vi bilarna till en annan väns hus i hillsen för efterfest. Även där var det en dj, säkerhetsvakt som vanligt och massvis med folk. Stannade till 4 tiden innan vi båda fick nog och ville hem och sova. S hade jobb inbokat och jag visste inte om jag skulle bli bokad eller ej.

Satte alarm på 9 i morse och gjorde oss i ordning. Jag tog en promenad för att göra bankärenden och köpa frukost medans S körde till kontoret. Har sedan dess suttit vid datorn och skickat iväg email, fått lite sol genom att öppna mina skjutdörrar till balkongen

Gillar