Svensk julafton

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Vaknade upp av att telefonen vibrerade, så många fina julhälsningar från min familj och vänner i Sverige. Känns ganska trist att vara ensam här över jul. Det är andra julen jag missar med min familj nu, har ingen julkänsla alls tyvärr. Gick upp vid 8-tiden och gjorde kaffe, skickade lite emails och promenerade över till hundarna som jag passar till torsdag. När vi kom fram till parken vi brukar leka i var den stängd pga renovering så det blev en promenad runt kvarteret med de små, lämnade av dem hemma efter och tog den stora hunden på en lång promenad.


Sitter vid datorn igen, som dessutom håller på att dö.. skärpen blir svart i mellan åt och jag förstår inte varför plus att batterier är helt värdelöst. Dags för en ny dator men inte så sugen på att lägga 30k på det. Fml med min otur.


Ska promenera hemåt snart, duscha och göra mig i ordning. Sista minuten julshopping med S som gäller då han inte köpt sina klappar än. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, om det inte blir något så har jag som tur är jyckarna att hänga med för lite mys. Sitter och jobbar med min agentur till dess. Har en grym deal nu för de som signar innan nyår!Gillar