Instagram @tennysdotter

Tillbaka i Los Angeles

Blog, Lifestyle, General, Food, Everyday

Vad har hänt sedan sist jag var här? Jag har jobbat och försökt mig på snowboard igen. Hela helgen från fredag till söndag jobbade jag över 20 timmar. Har verkligen inget emot att jobba helgerna. Plåtade en svin-cool artist som heter Vaja på lördagen. Hon hade gäster som var gamla skådisar, andra artister som Moby.

Under söndagen var det Superbowl som är en av de största sporteventen här i USA. Jobbade fram till 20-tiden innan jag drog till 3rd Base och mötte upp S med vänner. Smockat ställe och de nekade hur många som helst att komma in. Tacksamt att ägaren är en av S goda vänner. Alla var i god stämning med ett par drinkar i kroppen- jag, helt nykter och hade inga planer på att börja dricka alkohol så sent. Tog en sip Champagne och hängde vid vårt bord. Vid 23-tiden körde vi till Delilah för att lyssna på jazz och äta lite. Jazzkvällarna på söndagarna där är så kul och bra på alla sätt. Rekommenderar verkligen att gå dit en söndagskväll för detta!

Vi drog hemåt för att packa för Mammoth vid 1-tiden på natten, snabbt inom mig och slängde ihop lite kläder och vidare till S hus. Laddade bilen med kläder för kylan, snowboard osv. Eftersom S varit igång och haft kul med sina vänner bestämde jag mig för att köra upp i natten, en 4.5 h körning. Stannade efter ca 3h för att äta i mitten av ingenstans. Med lite frukost i kroppen körde vi vidare. Väl framme checkade vi in på hotellet och tog det lugnt, strosade lite i byns centrum, gjorde lite ärenden och hyrde snowboard och pjäxor till mig samt köpte snowboardglasögon och en värmande underställströja från Helly Hansen. Efter det var vi redo för backarna. Min andra gång på en bräda och shit vad svårt det är. Har ändå åkt lite skateboard och kan ta mig fram på den men det är verkligen inte samma sak. Stackars S fick åka med mig i nybörjarbacken, gled ner en bit och väntade på mig som trillade otaliga gånger. Tog så lång tid att ta sig ner, men väl nere åt vi liten lunch. Tog sedan gondolan upp till toppen för att kika och ta lite bilder. Åkte ner igen och kikade på min bräda, tydligen var den inte toppen så lämnade in den för fixning och S gjorde en touch-up på sin egen också. Under väntan gick vi till baren, tog en shot från "shot-hjulet" och en drink. När brädorna var redo gjorde vi ytterligare ett försök, S körde backen med lite hinder och jag samma vända igen.. Blir så frustrerad när jag är dålig på något men är glad över att jag inte är en person som get upp. Trillade och tog mig upp, min rumpa är så öm av blåmärken nu. Detta var min sista åktur för dagen och när vi väl var nere övertygade jag S om att ta sig upp på den avancerade backen och åka en runda så han skulle få ha lite kul på denna resan. Måste vara så tråkigt att åka med någon som är värdelös och bara trillar. Jag satte mig på terassen i solen och kollade på alla andra åkare i väntan på att han skulle ta sig ner. Det avslutade dagen, vi tog av utrustningen och begav oss till hotellet. Förlängde med en natt för att se vad vi ville göra. Körde sedan för att äta och kan bestämt säga att utbudet av mat är katastrof. Nästa gång vill jag testa Scandi som är någon restaurang där som förhoppningsvis har lite bättre mat.

Igår morse packade vi ihop allt, lämnade tillbaka utrustningen och begav oss hemåt. Jag körde första 1.5 timmen innan vi bytte. Gjorde lite små stopp på vägen för naturen är så vacker!

På kvällen var det dags att fira en av mina klienters födelsedag på Beauty and Essex. Minglade runt och nätverkade med potentiella klienter (ja, allt är i princip nätverkande i denna staden). Lyssnade på Darrens tal och drack skumpa. Gästerna var blandade, allt från familj och vänner till hans klienter så som Dennis Rodman, Magic Johnsson och andra sport personligheter och skådisar. Vid 23-tiden var vi båda ganska slitna och smet över till Luccinis och åt en slice pizza innan vi tog en bil hem till mig för att sova.

Upp vid 7-tiden idag för att göra oss redo för dagen. Tog en snabbtur till Kreation för en smoothie, S körde till kontoret och jag promenerade hem. trots

Gillar

Kommentarer