Tllbaka- Miami till Los Angeles

I söndags landade vi 4.30 på morgonen, tog en red-eye till Miami. Fick kanske 1h sömn på planet och väl framme på hotellet var vi alla helt slut. Strul med incheckningen då de gjort fel med rummen och 45 minuter senare fick vi äntligen krypa ner i våra sängar. Vi har tre rum och alla är supernära vilket var bra. Sov 3 timmar innan vi tog på bikini och gick ner till poolen. Hängde där till 5-tiden, då det var dags att ta en powernap innan vi började göra oss redo för födelsedags middag på Komodo. Vi fortsatte firandet av Darren med hans vänner på restaurangen, ett riktigt härligt gäng med familj, vänner och klienter till honom. Maten var fantastisk, servicen lite sådär men är alltid svårt när man är stora grupper. Vidare till LIV efter middagen, ett lite mindre gäng där vi hade ett grymt bord tack vare Darrens vän David Grutman. Dansade hela natten och var hemma vid 5-tiden, beställde pizza till rummen och däckade.

Sov till lunchtid innan vi tog oss ner till poolen, fick den största solsängen gratis av hotellet, något som annars kostar ca $750. Beställde lite drinkar, mat och slappade i solen. Gick upp och gjorde oss i ordning utan en nap för middag på Papi Steakhouse. Alltså wow- maten var fantastisk även här. För de som äter kött är det tydligen helt magiskt, alla var helt tysta och bara njöt. Fenomenal service också! Efter Papi tog vi en bil till Mangos, det ultimata turist stället för salsa och dans. Dansade loss och hade så sjukt kul! Trillade in på hotellet vid 3-tiden, överlycklig över att vi var tillbaka "tidigt". Jag och Alexandria delade rum och vi hade inte haft någon "egentid" att prata och verkligen lära känna varandra på ett annat plan så vi babblade på i två timmar till vi insåg att klockan blivit 5. Vände ryggarna mot varandra för att sova.

Upp vid 10 tiden för att få jobb gjort för min del medans de andra sov, vid 12.30 promenerade vi till south beach för att ha en strand dag, åt lunch och köpte matchande badkläder och handdukar för att ta lite bilder tillsammans. Vid 16.30 tog jag och Darren en bil tillbaka till hotellet, jag för ett möte och han för en födelsedags överraskning som vi bokat. Resten av tjejerna trillade in vid 18-tiden, gjorde oss i ordning och åkte till Swan. Okej, vet inte hur han lyckats men alla dessa tre restauranger vi åt på är David Grutmans och de är helt sjukt bra. Maten är sån hög klass på alla tre! Darren smet hem efter middagen för att sova medans vi tjejer gick vidare till Wall för att dansa en sista kväll. Jag var på Wall sist jag var i Miami för bröllopet och det var lika bra denna gången. Hade ett bord tack vare Alex vän med en superbra host och även dj båset där jag kände mig som hemma sedan sist. Tog en bil hem vid 4-tiden, beställde pizza på vägen som vi mötte upp i lobbyn. Käkade i vårt rum innan vi delade på oss för att sova.

Sista dagen ställde jag klockan på 10. Alex var inte glad när det ringde men fick henne att vakna till lite senare för att packa ihop allt och ta vara på de sista soltimmarna!. Detta var bästa soldagen och spenderade hela dagen vid poolen med mat och drinkar. Riktigt bra avslut på en toppenresa med ett grymt gäng!

Gillar