Instagram @tennysdotter

Träning och date night

Food, Everyday, Lifestyle, Blog

Tog mig till gymmet igår, trodde inte jag skulle ta tag i det men kändes såååå bra när jag väl var klar. Tanken var att S skulle komma ifrån kontoret tidigt så vi kunde ta en hike innan solen gick ner men han blev kvar och det blev mörkt. Körde ben och core och lite rygg. En genomkörare helt enkelt efter att ha fokuserat mest på löpning och inte så mycket på att lyfta vikter.

Hoppade in snabbt i duschen för att hinna bli klar att släppa in S när han kört hit. Skulle egentligen lagat middag men sedan blev han lite obeslutsam och började prata om en restaurang i Silverlake som han ätit på en gång för några år sedan. In på GoogleMaps för att hitta den och bokade bord där. En supermysigt litet ställe med god mat. Började med ett varsitt glas vin och ett dussin ostron, en sort från västkusten och två sorter från östkusten. Börjar verkligen uppskatta ostron och känna igen vilka sorter jag gillar. Till huvudrätt åt jag en blomkålsgratäng och han käkade en caesarsallad. Avslutade med dessert i form av en brownie med vaniljglass, grädde, karamellsås och jordnötter (jaa, jag petade ganska mycket för att få bort nötterna men de sa aldrig att det var jordnötter innan vi beställde utan kände doften direkt när den kom till bordet). Var väldigt gott allt ihop! Ännu en mysig date night. Har ofta blivit att vänner hört av sig när vi har ätit ute och inte haft egentid tillsammans men nu har det blivit två gånger på bara ett par dagar. Lyxigt!

Efter det skulle vi mött upp ett par vänner men åkte hem i mellan och fastnade i soffan framför tvn. Kollade en serie och sedan ignorerade vi alla sms och gick och la oss istället för att gå ut på klubb.


Har varit uppe sedan 6 i morse, S körde hem och sedan dess har jag skickat emails. Kör ett träningspass senare idag, kanske en löptur eller PW för solen är redan uppe och känns som det blir en fin dag.

Gillar

Kommentarer