Instagram @tennysdotter

Us phone nr!

Blog

Idag var det Check-In på skolan. Sedan tog i buss till BestBuy, frågade efter SIM-kort men blev hänvisade till T-mobile som ligger en bit ifrån. Fixade us nr till våra mobiler. Jag ska snart låsa upp min snart så man kan börja ringa och smsa som vanligt igen. Nu sitter vi på Starbucks och fixar innan vi ska ner till piren.

  • Blog

Gillar

Kommentarer

jessica,
hej där! Jag kommer till LA och santa monica på måndag kväll, är så sinnessjukt exhalterad!! 😃 Ska också plugga på SMC, vad har du valt för major?
xomarcheline.blogg.se/
mt,
Hej! Men gud vad roligt! 😊 Jag ska plugga Photography, vad ska du plugga?
None
jessica,
fashion design & merchandising, är jäkligt sugen på att ta någon kurs i foto också men får se om det hinns med! 😊 Har du ordnat boende?
xomarcheline.blogg.se/
mt,
aha, vad kul. två av mina roomies ska läsa det 😊 ja det tror jag nog, man kan ju välja en kurs som är på mindre än 3 units. ja, har bott här i snart 2 veckor. 😊 har du hunnit fixa boende?
None
jessica,
Åh så trevligt, då stöter jag säkert på dem! 😊 Jag och en tjej till letar runt efter boende nu, men hittar inget och ska försöka få tag på två tjejer/killar till som vill dela! Du har möjligtvis inte några bekanta som söker roomies? 😊
xomarcheline.blogg.se/
Mathilda Tennysdotter,
Ah, det gör du säkert. Jaha, okej. Tyvärr vet jag inga just nu. Hoppas det löser sig för er! 😊
None