Varför går helgen alltid så snabbt?

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Då var det måndag igen. Förstår inte hur helgen alltid går så snabbt?! Lördagen spenderade jag med mina karantänvänner, Sara och Patrick. Åkte till Sara och gick upp till Patrick och drack vin och spelade uno hela dagen. Finns inte så mycket att göra när man ska hålla sig borta från folk och allt är stängt. Var där ända till 18-tiden på kvällen innan jag tog en bil hem. Beställde supergod mat från Spartina som vi fick levererat till dörren. En god betsallad, svamp och tryffelpasta till mig och alfredo till S. Fick två glas complimentary vin som gjorde oss båda glada. Kollade en bra film på Hulu och hoppade sedan i säng.

Igår vaknade jag upp tidigt, påbörjade frukost till oss: svenska pannkakor med nutella, jordgubbar och citron och socker och äggröra vid sidan av, kaffe och c-vitamin och mimosas. Tog det lugnt största delen av dagen, finns inte så mycket att göra, men på eftermiddagen tog vi en åktur till bergen i närheten bara för att komma ut ut lägenheten och få lite frisk luft. Beställde pizza till middag eftersom S var lite besviken över att han inte fick det förra söndagen. Påbörjade serien om Hilary Clinton som är väldigt intressant. Jag gick och la mig vid 22.30 ungefär medans S stannade uppe ett tag till.

Upp tidigt idag för att träna, gjorde ett pass inomhus med kroppsvikt, duschade och påbörjade frukosten. Avokadosmörgås med stekt ägg, kaffe och c-vitamin. Ska snart bege mig till jobb så fort jag är klart med allt här hemma.

Gillar