Instagram @tennysdotter

VIP på Rolling Loud och hike

Blog, Lifestyle, General, Everyday, music

Då var det måndag och ny vecka. Helgen gick så sjukt fort!

I fredags jobbade jag hemifrån hela dagen, skulle haft ett möte med det blev inställt. Tog en PW på eftermiddagen för att röra på mig lite. Det blir så mycket stillasittande när jag jobbar hemifrån. Mina magproblem kom tillbaka på grund av någon mat jag ätit, förmodligen dagen innan. Skulle stannat hemma hela kvällen men gick ut för att äta lite på kvällen. Kom i säng ganska tidigt för att vara en fredag.

I lördags åkte vi till vårt favoritställe för att äta en avocado toast och varsin latte med träningskläderna på. Åkte till the valley och blev avsläppt vid Target för att köpa de sista sakerna till julgranen medan S hämtade upp sina brorsöner. Sedan körde vi till en supercool hike i Simi Valley tror jag det var. Den var lite svår med klättring och väldigt branta backar att ta sig upp för. Tog säkert runt 2.5 innan vi var klara. Därefter körde vi till Toppers Pizza för att äta lunch, barnen fick bestämma såklart.

Droppade av ungarna och S sedan tog jag tog Range Rovern hem för att göra mig i ordning för första dagen av Rolling Loud. Kom in med gäst pass till en artist och hängde på Sky Deck under kvällen. Träffade så många av de vi brukar hänga med men även en hel del nytt folk. Kvällen slutade vid midnatt ungefär och tanken var att vi skulle vidare men vi plockade bara upp S vänner och körde dem till en nattklubb, gick in och sa hej till ägaren sedan kilade vi hem igen för att sova.

Vaknade upp söndag morgon och körde till Gelsons. Jag hade lovat att göra frukost och vad är då bättre än svenska pannkakor och scramble ägg. Blev en riktigt slapp dag med serietittande i soffan med en tupplur innan vi började göra oss i ordning för dag två på Rolling Loud med S kusin och flickvän. Hade en så sjukt bra kväll denna gången också. Samma plats som dagen innan men med ägaren som är S vän. De höll en tribute till JuiceWRLD som var väldigt fin. ASAP Rocky spelade och flera andra grymma artister. Stannade till slutet och körde sedan för att äta lite innan vi gick och la oss.

Gillar

Kommentarer