Weekend på västkusten

Blog, Lifestyle, General, Everyday

Igår kom jag hem från en hel helg på västkusten. Fredagen började med packning för att köra till Höganäs och spendera dagen med Cornelia som var hemma från Los Angeles. Hon är en av mina närmaste vänner och förlängde sin vistelse, då blev det självklart att vi skulle ses igen. Vi tog det lite lugnt innan vi var bjudna på middag hos hennes mamma och sambo. Han gjorde godaste caprese salladen med tomater från Viken, riktigt fin mozzarella från Italien, balsamico, ramslöksolja, salt och peppar -mums! Vi drack lite vin och gick sedan ner till hamnen för att hänga lite på sillafesten. En så fin tradition som är varje fredag under sommaren, alla i bygden samlas och äter lite och dricker sedan går man inom boden och betalar när man ska gå hem. Fint med sådant förtroende för kunderna! Kom hem ganska sent och båda var trötta så efter lite prat i sängen somnade vi båda.

På lördagen åkte vi till Båstad för att kolla lite tennis. Cornelias vän Jossan fixade familje/vip-pass till oss. Min första Swedish Open och den kunde inte blivit bättre. Så mysigt att hänga i loungen. Att sitta ner och titta var inte min grej -stilla och tyst. Vi drack lite vin och pratade tyst ovanför istället innan det var dags för lunch med gänget på Papas. Sorry men lunchmenyn var verkligen under all kritik. Fanns inte ett enda vegetariskt alternativ (eller glutenfritt)! Jag tog en caesarsallad, som man dessutom skulle göra själv i buffen..Det blev salladsblad, parmesanost och lite dressing (pga ansjovis i den), yes, 185sek för den måltiden. Lämnade hungrig och missnöjd, dock bästa sällskapet! Gick och köpte glass för att få i mig något.

Därefter var det dags för mig att åka vidare för att möta upp nästa tjejgäng. Drog till Skummeslöv och gjorde vid oss, något som blev lite sådär löste sig till det bästa och Emma fixade så vi kunde hänga med ett par killkompisar innan vi kom till nästa ställe. Så trevligt!

Drog på förfesten och sedan väntade på Taxi Båstad (förbokad) i 40min efter bokad tid. Så jävla dåligt! Kön in till Pepes var ok, gästlista och allt flöt på smidigt. Dansade loss hela natten och hade så kul! Pepes stängde, jag hittade Cornelia och hela gängen drog på efterfest precis runt hörnet. Chill till 6-tiden innan vi hoppade in i Taxi hem till grabbarna. Alla fick varsin säng, sån lyx!

Gillar